Контрола на квалитет

Sony DSCНашите капацитети 11.000 м2 се спаси илјадници на резервни делови за комерцијални возила. Нашиот персонал е обучен и искусни во полето, посветен на решавање на било каков проблем на нашите клиенти имаат во своите возила.

Во Picatto ние сме посветени на животната средина и затоа ресурси да се вработат сите наши активности се почитуваат нашата животна средина.

Сите материјали поминаа контрола на квалитетот и безбедноста, Зошто продава со соодветните гаранција.